Search
Close this search box.

INTRO TRENING
ANALIZA INICIJALNOG STANJA

Svatko prije početka rekreativnog vježbanja u našem gymu  prolazi INTRO kojeg čine konzultacije, inicijalna dijagnostika i kratki uvodni trening te savjetovanje. Na uvodnom satu upoznajemo se navikama, eventualnim ograničenjima i bolovima te ciljevima pojedinca. Provodimo statičku i dinamičku posturalnu analizu, analizu kretanja i motoričkog statusa čime jasno definiramo trenutno stanje te nivo utreniranosti.

Temeljem provedenog pregleda i testiranja, a opet u skladu sa ciljevima pojedinca, formira se fokus trenažnog programa te predlaže sustav treninga. Na istom se satu kroz pokazni/uvodni trening klijent upoznaje sa osnovnim principima rada i metodologijom centra.

Ovim se uvodnim satom utječe na personalizaciju i efikasnost odabranog programa te na sigurnost i krajnje zadovoljstvo klijenta.

Neovisno da li je riječ o odabiru treninga unutar privatnog ili grupnog režima, aktivnom ili neaktivnom rekreativcu, svaki klijent rekreacije prolazi uvodno testiranje, čime se od samo početka uspostavljaju visoki standardi rada.

Prijavite se na
besplatni probni sat

Ime *
Email *
Pitanje, poruka, informacija...