Search
Close this search box.

privatni TRENING

G TEAM GYM temelji svoj sustav na individualnom i cjelovitom pristupu visokog standarda. Individualni način rada nam omogućuje korištenje svih naših znanja i vještina, kao i potpunog personaliziranja, što uvelike utječe na efikasnost i dosege istih. Naši vrhunski treneri, koncipiraju, provode i valoriziraju individualne programe. Na samom se početku rada s klijentom provodi individualno upoznavanje s njegovim ciljevima, te niz PROGRESSIVE testova koji uključuju: mjerenje antropoloških karakteristika, testiranja statičke i dinamičke posture, te testovi snage i motoričkih sposobnosti.

Sukladno ukupnosti dobivenih informacija formiraju se personalizirani G TEAM GYM  programi te se po potrebi definiraju programi prehrane i suplementacije. Učinkovitosti treninga pogoduje i neposredna interakcija između trenera i klijenta, u kojoj se postiže veća koncentracija i preciznost klijenta te bolja kontrola i usmjerenost trenera. Program treninga, rezultati i postignuća klijenata bilježe se i ocjenjuju u njihovim osobnim planovima programa

Individualni (privatni) treninzi održavaju se kao privatni (1 osoba) ili poluprivatni (2-4 osobe) treninzi. Sam sadržaj i metodologija treninga određuje se u skladu sa ciljevima i mogućnostima klijenta, a sukladno programskom rješenju trenera. Načelno sva znanja, modaliteti rada i tehnologije, mogu biti uključene u individualne programe. Osim programa na podlogama sa vlastitim tijelom i velikim dijapazonom različitih rekvizita (lopte, polulopte, nestabilne i stabilne baze, slobodni utezi, šipke, obruči, girije, rotacijski diskovi, TRX,…).

Osim u rekreaciji, gdje zdravi rekreativci žele bolje i veće rezultate, individualni treninzi nužni su u post rehabilitaciji i rehabilitaciji te u kondicijskoj pripremi sportaša. Stoga i ne čudi da individualne treninge vode najkvalificiraniji treneri sa dugogodišnjim trenerskim iskustvom i kontinuiranom specijalističkom naobrazbom.

Prijavite se za
privatni trening

Ime *
Email *
Pitanje, poruka, informacija...