Search
Close this search box.

online trening

ŠTO JE ONLINE TRENING?

Zbog ubrzanog stila života i čestog nedostatka vremena online trening je sve popularan. Način funkcioniranja online treninga ima svojih prednosti i mana.

To nije ništa više nego novi način suradnje, ovo nije usluga, ovo zahtjeva obostrani pristanak. Online trening je oblik suradnje na daljinu ostvarujući ciljeve bez izravnog kontakta sa trenerom.

Savršen je za rekreativce i početnike koji si prije svega žele olakšati proces filtriranja manje kvalitetnih informacija i dezinformacija, te na taj način postigli svoje rezultate uz znatno smanjenje rizika od ozljede ili štetnih posljedica za zdravlje.

Svoje znanje i dugogodišnje iskustvo pretočili smo u dizajnirani za svakog ponaosob personalizirani program treninga. Najčešće želje i ciljevi su dobitak mišićne mase ili definiranje, redukcija tjelesne mase ili gubitak masnog tkiva . Sve ove želje su sporedna stvar ako narušite svoje vlastito zdravlje. Ono na što smo mi stavili fokus jest pravilno izvođenje pokreta, sve ostalo doći će samo po sebi.

Svakodnevna dostupnost klijentu

Online trening je idealan za one koji si žele osigurati fleksibilnost i nisu u mogućnosti trenirati sa trenerom uživo 1 na 1

Želite trenirati a nemate teretanu u blizini?

Trening od kuće

Online trening je puno jeftiniji od privatnih treninga

Nedostatak je jedino u tome što trener ne može korekcijom izravno utjecati i kontrolirati pravilno izvođenje vježbi što nadoknađujemo tako da nam povratno šaljete snimljene izvedbe svojih vježbi.

Prijavite se za online trening

Ime *
Email *
Pitanje, poruka, informacija...