Search
Close this search box.

new me

u samo 40 dana
Dosta vam je viška kila?
Ne želite se više osjećati umorno?
Želite se osjećati dobro i izgledati dobro?
Spremni ste preuzeti kontrolu nad svojim zdravljem?
new me

Ukoliko ste spremni napraviti pozitivne promjene u svom životu kako biste bili zadovoljni u svome tijelu, onda je naš jedinstveni program ‘NEW ME’, idealan za vas. U samo 40 dana, pomoću našeg originalnog programa postići ćete transformaciju svog tijela i osjećati se bolje nego ikada prije. Garantiramo!

Dok smo osmišljavali ovaj program vodili smo se izrekom ‘U zdravom tijelu zdrav duh’ . Zato je naš program jedinstven i revolucionaran. On osim privatnih treninga uključuje i EFT tretmane I Reprogramiranje Matrice koji će vam zajedno s treninzima pomoći da ostvarite svoje ciljeve i postanete najbolja verzija sebe.

Tih će 40 dana biti intenzivni, ali uz našu pomoć i podršku 24/7 bit ćete iznenađeni kako se u kratkom vremenskom periodu možete osjećati i izgledati bolje.

Privatne treninge baziramo na individualnom i cjelovitom pristupu visokog standarda te se po potrebi definiraju programi prehrane. Treninzi su prilagođeni vašem stanju i kondiciji.

Uz to, EFT tretmani će vam pomoći da se riješite emocionalnih prepreka i ograničavajućih uvjerenja koje možda koče vaš napredak. EFT (Emotional Freedom Technique) je tehnika koja kombinira akupresuru i psihologiju kako bi se smanjio stres i emocionalna napetost.

S našim jedinstvenim programom ‘NEW ME’ dobit ćete ne samo fizičku kondiciju, već i emocionalnu ravnotežu i mentalnu snagu. Nakon završetka programa, osjećat ćete se bolje nego ikad prije! Riješiti ćete se nepotrebne emocionalne i tjelesne težine.

Radujemo se što ćemo vam pomoći da postignete svoje ciljeve i postanete najbolja verzija sebe već ovog ljeta 😊

Osmislili i provode Ivana Gorički & Goran Livada

Broj mjesta je
ograničen!

Požurite i rezervirajte svoje mjesto što prije!

PROGRAM UKLJUČUJE:

Cijena: 600 eur
PRIJAVI se ako:
NEMOJ se prijaviti ako:
Ništa ne možeš izgubiti jer su uvodne konzultacije besplatne!
Ako ne budete zadovoljni s programom vraćamo vam NOVAC!
Prijavi se!