Search
Close this search box.
Silvija

G team k(o)roner diary – Silvija

Kategorija: Iskustva
2
(38)

Iskreno, ja jedva čekam da sve ovo završi i da se vratim vježbanju na konvencionalan način, a to znaci gym, znoj, utezi, girije, Helga koja kaže “da i?” kad se požališ da ti je tesko uz osmjeh koji samo ona zna iskopati i sva ekipa s kojim se na treningu nasmijem do suza.

Imamo trenericu koja zna izvuci najbolje iz nas, koja te bodri na sebi svojstven i osebujan način, koja je maksimalno predana svome radu i svima nama. Svoju predanost je pokazala i snimljenim treninzima za svaki dan neidenja u teretanu kako bi ostali u formi.

Ja jako volim vježbati. Uz benefite koje tjelovježba donosi tijelu jednako je učinkovita i za rješavanje stresa!

Vježbala sam po snimljenim programima svaki dan uz dodatak čučnjeva, osim ako bas nije bio leg day i trbušnjaka, a znao mi se omaknuti i polusatni kardio, sto je u mom slučaju ravno čudu. Tako je bilo do prije dva tjedna kad su počele pripreme za medjuispite na faxu, a tada je apsolutno sve palo u drugi plan pa tako i vježbanje.

Od ovog tjedna sam u come back modu i vraćam se u kakvu-takvu formu. Suprug je svakako inspiracija sa svojom predanošću vježbi pa ćemo sad kad je nabavio magnezij dodatno zajedno jutrima ogirijati po dvorištu dok ovo čudo ne prođe.

Kao da to nije dosta, naručio mi je nove pedale za bajk koji čami u garaži, pa ako je netko na Jarunu ovih dana izgledno je da bumo si mahnuli s dva metra udaljenosti. Pusetina svima i jedva čekam da se svi vidimo!

Sviđa ti se tekst? Podijeli ga :)