Search
Close this search box.

Kroz Australiju, uzduž i poprijeko

Kategorija: Razno
11
(1987)

Prije nekoliko dana bio sam na prekrasnom predavanju našeg poznatog ultramaratonca i biciklista koji iza sebe ima velik broj kilometara, a isto tako i veliku količinu iskustva koje s ljubavlju i emocijom prenosi na sve ljubitelje pustolovine, prirode i svega što krasi jednog pravog prijatelja i putopisca. Mnogi moji poznanici i prijatelji već iz ovog kratkog uvoda zaključiti će da se radi o gospodinu Siniši Babiću.

Naime, Siniša je već u nekoliko navrata zvao na svoja predavanja no zbog angažmana u dvorani na svoju veliku žalost nisam mogao poći.

Nedavno sam vidio objavu na društvenim mrežama o Sinišinom predavanju i to ni manje ni više nego u prostorijama Udruge Fokus, odnosno mojih dragih prijatelja Bibi, Domija, Hrvoja kao i svih koji Udrugu Fokus čine te na najljepši mogući način svoji znanjima i ljubavlju prema životu usmjeravaju i educiraju ljude da budu, prije svega ljudi. Hvala Fokus!

Dakle, vratimo se na početak. Siniša je svoje predavanje skratio na minimum, a minimizirati tisuće kilometara kroz tisuću kilometara udaljenu Australiju nije jednostavan zadatak. Siniša je to uspio i stoga mu ovim putem čestitam i zahvaljujem na predivnom iskustvu koje je na najljepši mogući način podijelio sa svima koji su prisustvovali. U vrijeme dok ovo pišem, naš se biciklist i prijatelj nalazi u Osijeku i tamo priča svoju predivnu priču. Preporučio bih svima da pokušaju uhvatiti vremena i poslušaju kako je i na koje načine je naš superheroj uspio shrvati enormne australske temperature, suočiti s opasnom florom i faunom te uspjeti u zadanom roku završiti svoje biciklističke etape.

Predavanje o putovanju Australskim kontinentom u skorašnje vrijeme održati će se u prostorijama DŠR-Giryatrija Zagreb, 20.4.2022 s početkom u 18 sati.

Lokacija (bočna strana zgrade, ulaz u garažu)

G Team Gym
098 162 3572
https://goo.gl/maps/YFDTLyEynQ4Lu4es7

Napomena: Svi ljudi dobre volje dobro su došli i molim Vas da brige i probleme izbacite iz sebe neposredno prije dolaska na predavanje jer priča iz daleke Australije je priča o ljubavi.

Ljubavi prema pustolovini, prijateljstvu, biciklu i životu.

Sve je prekrasno! By Nenad Gorički

Sviđa ti se tekst? Podijeli ga :)